fbpx

VIDEO| Cum poți atinge performanța ca să prosperi la nivel profesional și individual – Dan Berinde #DEVOS

VIDEO| Cum poți atinge performanța ca să prosperi la nivel profesional și individual –  Dan Berinde #DEVOS

Performanța nu e doar un concept abstract pe care îl întâlnești în corporații. E un aspect cât se poate de tangibil care se aplică atât la indivizi, cât și în organizații. O bună gestionare și o definire cât mai personalizată a performanței poate îmbunătăți semnificativ evoluția ta ca individ, cât și rezultatele pe care le ai în companie.

Dan Berinde, coach și specialist în managementul performanței abordează în interviul de mai sus această temă și oferă câteva perspective care să te ajute pe de o parte, să observi ce valoare îți poate aduce dacă aplici managementul performanței în orice arie a vieții, pe de altă parte te motivează să vrei să fii mai performant și să produci impact cu ceea ce reprezinți ca individ, cât și ca organizație. Afli, în plus, ce înseamnă ca fiecare să semneze un contract de performanță cu el însuși și cum să-ți asumi responsabilitatea pentru a implementa ”clauzele” acestui contract.

Dan va fi prezent în calitate de speaker la evenimentul DEVOS 8. Dacă vrei să-l cunoști, 👉 aici mai multe detalii.

Iată doar câteva idei importante. Urmărește interviul și află toate detaliile pe larg.

  • Contract de performanță = cum arată performanța ta ca individ. Ce responsabilități îți asumi pentru asta? Și ce vei face în perioada următoare pentru a implementa un plan în acest sens?
  • ”Nu investesc în oameni pentru că mă vor șantaja la salariu ”-  o credință limitativă care îți determină celelalte acțiuni. Intri astfel într-un cerc vicios care impactează întreaga performanță a angajaților. 
  • Când antreprenorul e dominat de niște frici, ele se transformă și se vor transferă și asupra angajaților.
  • Cum alegi să conduci organizația, te definește ca persoană? Care e stilul tău de a lucra? Mai mult decât stilul personal, e o chestiune de alegere, un anumit stil îl poți îmbunătăți prin antrenare, prin învâțare.Totul e să fie un proces conștient. 
  • Dacă nu-ți definești performanța, nu ai cum să știi dacă ai ajuns la un capăt sau nu.
  • Evoluția cel mai frecvent o comparăm cu anul trecut. Cum am evoluat în cifre de la un an la altul, dar ce-ar fi să ne comparăm nu cu anul trecut, ci cu ceea ce am realizat acum versus ceea ce am fi putut realiza.