fbpx

BT Mic: preocupare pentru succesul afacerilor mici

BT Mic: preocupare pentru succesul afacerilor mici

Povestea BT Mic, compania Grupului Financiar BT a început în 2016, cu primele credite acordate micilor antreprenori și celor la început de drum.

De ce BT Mic? Pentru că BT Mare, ca banca a oamenilor întreprinzători, are nevoie de BT Mic pentru ca rolul său de susținere a IMM-urilor să fie unul complet. BT Mic vine în întâmpinarea antreprenorilor care au o cifră de afaceri anuală de până la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate si de forma de organizare: societate comercială, persoană fizică autorizată, întreprindere individuală, liber profesionist etc.

Se poate lua un împrumut pentru orice are nevoie o afacere: marfă, plăți/cheltuieli diverse, plată furnizori, mașini, echipamente, spații, terenuri etc. Iar cel mai mare avantaj este rapiditatea acordării creditelor, prin intermediul rețelei BT Mic și a Băncii Transilvania.

BT Mic are un model simplu de business: oferă acces la finanțare antreprenorilor care au afaceri mici sau care sunt la început de drum și care nu au găsit o soluție în sistemul de banking clasic.

Unul dintre reperele modelului său de business este personalizarea abordării clienților și a soluțiilor oferite de BT Mic, în funcție de trăsăturile fiecărui business. BT a imprimat și în start-up-ul BT Mic ideea de human (banking) în relația cu clienții: echipa BT Mic vizitează afacerea și mai mult decât atât, rămâne aproape de client inclusiv după acordarea finanțării.

BT Mic are o abordare specifică micilor firme. Cu alte cuvinte, înțelege foarte bine aceste afaceri, vorbește pe limba lor, explică impactul unui credit în business, cu tot ce înseamna acest lucru și, foarte important, ține aproape de antreprenori. Cei care vin la BT Mic pentru finanțare nu trebuie să aducă multe acte. Creditele se dau rapid, iar abordarea evaluării afacerii este flexibilă.

BT Mic știe că lucrurile mari și importante au – de cele mai multe ori – începuturi mici.

Află mai multe aici despre succesul antreprenorilor care și-au crescut business-urile cu BT MIC.