fbpx

Summer Institute susține dezvoltarea antreprenorilor – Secvența gânditorului și cea a inovatorului

Summer Institute susține dezvoltarea antreprenorilor – Secvența gânditorului și cea a inovatorului

Ingrid Pavel și Denisa Săvuc vorbesc despre proiectul Summer Institute. Summer Institute este cea mai nouă creație a Asociației pentru Dezvoltare Umană şi asemenea tuturor ambițiilor profunde pe care le au în tot ceea ce fac, îşi propun să se axeze pe un subiect pe cât de esențial dezvoltării durabile a societății româneşti, pe atât de puternic afectat de criza pandemică prin care am trecut.

Conturând în acest an o platformă special dedicată generației de viitori lideri ai României, comunitatea alege cu această ocazie să se focuseze pe domeniul vast al antreprenoriatului în alegerea tematicii principale a proiectului.

Mai mult decât atât, conştienți atât de dinamica în care se dezvoltă centrele urbane din România, dar cu o atenție desăvârşită la identitatea intrisecă a fiecărui oraş implicat, aleg să inițieze acest proiect în mod concomitent atât în Iaşi cât şi în Cluj-Napoca, dând celor două capitale regionale acele direcții din proiect ce pot oglindi cel mai bine status-cvo-ul societal şi antreprenorial local.

 

Vă invităm să aflați mai multe din interviul următor.