fbpx

VIDEO| Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări din vânzări – C. Cojocaru, consultant de business și expert în domeniu

VIDEO| Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări din vânzări – C. Cojocaru, consultant de business și expert în domeniu

În urma cercetării inițiate de DEVOS pentru a afla cu ce se confruntă oamenii de vânzări, respondenții au ridicat mai multe probleme de la ”firul ierbii”. Noi le-am selectat și le-am adresat sub formă de întrebări lui Cristian Cojocaru, expert în consultanță de business, cu peste 20 de ani de ani experiență în vânzări și management. A construit și condus cu succes echipe în companii precum Vodafone, Telekom, LG, Sony Ericsson si Samsung. Pe Cristian îl poți cunoaște la workshopul DEVOS – Next level in sales în calitate de trainer alături de Adrian Cioroianu, pe 10 martie.

Află mai multe detalii 👉 aici

Află din următorul interviu, răspunsul la următoarele întrebări: Cum se poate vinde la telefon sau într-o ședință pe Zoom? Cum se poate închide un proces de vânzare în față unui “big fish”?

Cum se poate face abordarea clienților pe LinkedIn pentru a-ți crește șansele ca măcar să te bage în seama și respectiv persoana să devină un lead călduț?

Care sunt elementele esențiale pe care trebuie să le conțină o pagină de vânzare sau un landing page așa cum e cunoscută această pagină printre marketeri? Ce noi abordări de închidere există luând în considerare reticență clienților de a cumpără?

Cum se pot adresa întrebările potrivite pentru a închide o vânzare?

Cum s-a schimbat percepția clientului și ce caută în zilele actuale?

Care sunt cele mai persuasive metode de a construi un mail de vânzare?

Ce calități ar fi bine să aibă un vânzător. Dacă de pildă este introvertit, acest lucru îi poate afecta performanța? Dacă da, cum poate trece peste asta?

Cum poți determina un nehotărât să cumpere, dar în același timp să nu fii agresiv?