fbpx

Model de business – Twinkle Star, cel mai mare centru lingvistic din țară

Model de business – Twinkle Star, cel mai mare centru lingvistic din țară

Visul oricărui părinte este să aibă un copil fericit și încrezător în forțele sale. Și oare când ești fericit? Când faci ceea ce îți place, activități la care ești bun. Pornind de la această filosofie, Twinkle Star, cel mai mare centru lingvistic din țară, oferă un parcurs de învățare nu doar a unei limbi străine (engleză și germane), ci și un cadru pentru dezvoltarea personală. Dorim să formăm copii independenți iar ei să dobândească abilități care să le asigure viitorul.

Twinkle Star – cursuri de engleză și germană și bucuria reușitei la examenele Cambridge

Expunerea constantă a pașilor pe care cursanții trebuie să-i parcurgă îi motivează în a-și atinge potențialul maxim. Și ce poate bucura un profesor mai mult decât ca ai lui copii să exerseze și să învețe cu drag? Având profesori care inspiră și toate materialele necesare puse la dispoziție, cursanții noștri trec de la un nivel la altul de pregătire și certificare, cu rezultate excepționale și acumulează certificate Cambridge English și certificate ÖSD care atestă cunoștințele și abilitățile dobândite. 

O altă abordare extraordinară este atitudinea pozitivă față de evaluări. Participarea la simulări reduce anxietatea iar elevii sunt pregătiți psihologic, știu la ce să se aștepte. Centrul oferă consultanță astfel încât candidații să se înscrie la examenul Cambridge care li se potrivește: bit.ly/pre-testare_ExameneCambridge.

Rezultatele sunt pe măsura așteptărilor: Peste 11.500 de candidați au obținut prin intermediul nostru un certificat Cambridge English valabil pe viață, rata de promovabilitate a cursanților noștri fiind în fiecare an de peste 99%. Prima grupă înființată a pornit cu 14 copii cu vârste de 5 și 6 ani care au obținut certificări internaționale Cambridge Young Learners – Starters și acesta a fost doar începutul. 

 

În prezent Twinkle Star are peste 4.500 de cursanți

În prezent Twinkle Star are peste 4.500 de cursanți, fiind este cel mai mare centru de pregătire pentru examene Cambridge din România și unul dintre cele 9 centre din România autorizate să organizeze examene Cambridge English. Centrul are o experiență de 13 ani în pregătirea candidaților, fiind acreditat și premiat „Cel mai bun centru de pregătire Cambridge Step-by-Step din România” și “Gold Preparation Centre” de către Cambridge Assessment English ‒ departamentul de examene din cadrul Universității Cambridge din Marea Britanie.

🆕 La începutul anului 2022 am lansat și platforma educațională prin intermediul căreia materiale și resurse de pregătire pentru examenele Cambridge, cursuri de limbi străine și cursuri de dezvoltare personală sunt accesibile la un click distanță. Cursurile pot fi accesate online oricând, după programul propriu al utilizatorilor platformei. Dacă ești interesat, accesează: bit.ly/pregatireExameneCambridge

Știi la ce te ajută să deții un certificat Cambridge English

Pentru că vorbim de oportunități, știi la ce te ajută să deții un certificat Cambridge English? Un certificat Cambridge English reprezintă alegerea perfectă pentru a echivala probele de competență lingvistică la examenele naționale și îți aduce un avantaj în programe de studii și schimburi internaționale sau pe plan profesional, în corporații unde îți sporesc șansele de a fi remarcat și de a obține cu job mai bine plătit. Descoperă calendarul examenelor Cambridge English, organizăm sesiuni de examen în mai multe orașe din țară: https://examenecambridge.ro/examene/inscrieri/.

Dacă și tu îți dorești ca al tău copil să învețe limba engleză sau germană, ca parcursul său să fie ghidat de profesori care inspiră: va învăța gestionarea timpului, cum să facă față emoțiilor, cum să colaboreze cu colegii, cum să reacționeze când nu se află în echipa câștigătoare, îl poți înscrie la cursurile Twinkle Star care se desfășoară fizic, la sediu, sau online. Centrul lingvistic pune la dispoziție variante flexibile de orar, având peste 350 de grupe de studiu pentru limba engleză (începând cu 4 ani) și limba germană pentru copii adolescenți și adulți

Dacă dorești să ne cunoști și să-ți înscrii copilul la cursurile de engleză sau germană, te invităm să-l înscrii pentru a participa la o testare gratuită: https://twinklestar.ro/inscriere-an-scolar/ sau să ne lași un mesaj: 📲0799927757 (WhatsApp) I 📩 office@twinklestar.ro 

Ce spun cursanții noștri? Te invităm să ne urmărești pe canalul de YouTube, pe Facebook și pe Instagram unde vei găsi o serie de testimoniale și recenzii și materiale interesante pentru părinții și copiii interesați de dezvoltarea lingvistică.

Business Development Manager & Founder Twinkle Star
Business Development Manager & Founder Twinkle Star