fbpx

Tânărul de succes care a reușit să atragă milioane de euro prin Fonduri Europene pentru antreprenorii români!

Tânărul de succes  care a reușit să atragă milioane de euro prin Fonduri Europene pentru antreprenorii români!

Axat pe rezolvarea problemelor de bussines, pe oferirea unor soluții viabile și accesarea cu success a fondurilor europene, Sofroni Mălin, este un tânăr antreprenor de succes care prin viziune și dorința de a ajuta afacerile să fie profitabile, a creat brandul Regal Group

Misiunea Regal Group este să ofere clienților informații care să îi ajute în luarea unor decizii inteligente și sigure pentru accesarea fondurilor europene.

În momentul actual a ajuns una din cele mai căutate firme din România care oferă consultanță în afaceri și în accesarea Fondurilor Europene. 

Având în vedere că una din cele mai mari probleme ale unei afaceri este lispa de capital sau lipsa lichidităților pentru dezvoltare, Sofroni Mălin recomandă antreprenorilor care doresc să-și dezvolte afacerea să acceseze Fonduri Europene sau Fonduri Norvegiene.

Cu ajutorul fondurilor Europene a ajutat multe afaceri să absoarbă milioane de euro pentru  investiții  în utilaje, echipamente, softuri și construcții, fără de care nicio firmă nu poate funcționa optim.

În viziunea sa, ingredientele unei afaceri de succes sunt: crearea unei echipe de experți/profesioniști și viziunea pe termen lung a companiei.

Fără o echipa de succes afacerea nu poate fi scalată și poate ajunge destul de ușor la faliment din cauza competiției și creșterii fulminante a tehnologiei.

Mălin știe că dacă un program de finanțare nu este gestionat și evaluat cum trebuie poate duce foarte ușor la falimentul companiei.

Prin urmare, consultanții companiei Regal Group cu o experiență de peste 10 ani în scrierea proiectelor Europene, vor ști exact ce program de finanțare se potrivește pentru fiecare business în parte și vor oferi soluția cea mai bună pentru dezvoltarea afacerii.

Așadar, Sofroni Mălin, datorită experienței pe care o are în domeniul consultanței și a procesului de perfecționare și învățare prin care trece continuu, a reușit să atragă milioane de euro prin Fonduri Europene pentru antreprenorii români, dezvoltând business-uri de success.