fbpx
728 x 90

Împreună

Împreună

Suntem dezbinați. Din orice unghi am privi, nu reușim să găsim dovezi de unitate pentru realizarea unor proiecte comune. Avem aceleași probleme, dar nu căutăm împreună soluții pentru rezolvarea lor. Vrem să facem lumea un loc mai bun, dar nu reușim să schimbăm în bine lucrurile și situațiile aflate în imediata noastră apropiere. Am vrea să se respecte regulile, dar pentru noi să se facă excepții. Vrem ca lucrurile să se schimbe, dar schimbarea să înceapă cu alții. România se bazează pe noi, dar nu ne respectă, nu ne ajută să o ajutăm.

E timpul să ne unim forțele, viziunile și inteligența, să țintim realizarea unor proiecte comune care să aibă un impact pozitiv și de durată la nivel local, regional și național pentru toate afacerile. 10% din companiile înregistrate în România controlează 61% din businessul total, ceea ce înseamnă că pentru restul de 90%, reprezentate de afacerile mici și mijlocii, va fi dificil să influențeze decizii de orice tip (naționale sau locale) dacă nu vor reuși să aibă obiective și mesaje comune.

Antreprenoriatul românesc trebuie să își exprime clar și cu o voce puternică dorința de a construi o Românie prosperă și curată (la trup și la minte) și acest lucru va fi posibil doar dacă noi, antreprenorii români, vom lucra împreună pentru acest frumos și important proiect.

Pentru a crea o comunitate puternică însă, trebuie să ne cunoaștem și să avem încredere unii în ceilalți. Dincolo de mărimea companiilor noastre, de obiectele de activitate diferite, de concurență, de cerere și ofertă, de piață și legislație, avem un business comun: o Românie puternică susținută de afaceri românești de succes.

Din acest motiv a apărut Revista de business DEVOS, o revistă pentru antreprenori, scrisă de antreprenori, cu articole despre lucrurile care sunt de interes pentru oamenii de afaceri, soluții la problemele cu care aceștia se confruntă, cu poveștile de succes ale celor care au reușit, cu subiecte care inspiră și motivează să devenim mai buni în business și în societate.

Revista de business DEVOS dorește să susțină coalizarea unei comunități de afaceri puternice atât la nivel de Iași, cât și regional.

Te așteptăm alături de noi!!

 


Autor

Bogdan Trandafir

Chief Marketing Officer DEVOS

Founder & Executive Director INNVISION