fbpx

Fabrica de fum – creatorii dl-lui “Îmmm” și a d-nei ”Ce bun este”

Fabrica de fum – creatorii dl-lui “Îmmm” și a d-nei ”Ce bun este”

FABRICA DE FUM este brand 100% Românesc, înființat în Iași din pasiune pentru creatorii de cuvinte, dl. “Îmmm” și d-na. “Ce bun este!”. Încă de la început și-au dorit ca preparatele lor să poarte o semnătură aparte, iar din 2018 o mare parte din preparate sunt atestate la nivel național ca fiind PRODUS TRADIȚIONAL, celelalte fiind astăzi în curs de avizare. Fabrica de fum nu e doar o afacere, e un brand ce se lasă ghidat de propriile rețete secrete, de gust și de încredere pe care li-o oferă clienții și partenerii ori de câte ori au ocazia. 

Descoperă o gamă diversificată de preparate sigure și proaspete, afumate natural 100% cu lemn de cireș și fă cunoștință cu  dl. “Îmmm” și d-na. “Ce bun este!”. 

Așa este clădit brandul FABRICA DE FUM: cu oameni pentru oameni responsabili ce apreciază inovația, tradiția și calitatea. Sunt mândri că pot oferi pe mesele românilor produse sănătoase ce adună cu bucurie pe ce dragi împreună.

În fiecare regiune a țării produsele tradiționale își pot găsi o clientelă fidelă dacă marfa este de calitate și are un preț acceptabil. Astfel de produse oferă și Fabrica de Fum. Și-au dorit să ofere ieșenilor produse care păstrează gustul tradițional și care să reînvie în amintirea lor savoarea preparatelor din gospodăria bunicilor.

              A fost numai o chestiune de timp până când să ponească o afacere de familie, și astfel în anul 2017 a apărut Fabrica de Fum. Locația este pe amplasamentul unei foste fabrici de prelucrare a cărnii, renovată complet și extinsă. Administratorul firmei este în același timp director de producție, are o experiență de peste 20 de ani în domeniul alimentației publice, cu formare în domeniu, pe post de bucătar șef și manager.

           Obiectivul lor este respectarea calității produselor, a prospețimii, savoarei, siguranței alimentare și protecția mediului înconjurător.

            Faptul că respectă standardele o demonstrează și certificatele de calitate pe care le-au obținut. Au toate autorizațiile, respectă cu strictețe normele impuse de Uniunea Europeană în ceea ce privește dotările secției, fluxul de producție și distribuția produselor. Beneficiază de consiliere de la o firmă specializată pentru a fi la curent cu ultimele cerințe legislative.

În plus:

  • Producția se realizează în condiții maxime de igienă, secția fiind dotată cu camere frigorifice noi, cu echipamente de ultimă generație.
  • Produsele au în spate analizele unui laborator specializat, sunt etichetate corespunzător. Etichetele cuprind toate informațiile necesare, sunt realizate de o echipă de marketing profesionistă.
  • Produsele pot fi livrate atât vrac cât și în ambalaj vidat pentru un termen de valabilitate mai mare, cât și pentru păstrarea aspectului comercial.
  • Prin tratamentele aplicate, produsele își păstrează un timp îndelungat culoarea și prospețimea.
  • Materia primă este achiziționată prin contract de la abatoare mari, autorizate, produsă la noi în țară. Nu folosim carne din import.
  • Folosim condimente de cea mai bună calitate, naturale, prin contractul cu o firmă de renume din Austria.
  • Conținutul nutritiv este maxim, produsele conțin 100% carne.