fbpx
728 x 90

Cuptorul Moldovencei, atelier de bunătăți!

Cuptorul Moldovencei, atelier de bunătăți!

Cuptorul Moldovencei a luat naștere în anul 2012, la Iași, din dorința de a pune pe masa ieșenilor produse de patiserie și cofetărie, făcute ca la mama acasă, cu aceeași iubire și griă pentru tot ce-i bun.

Așa se face că, la Cuptorul Moldovencei, oaspeții care ne trec pragul se pot bucura de cornulețe, sărățele, priconuci, nuci cu caramel sau zmeură, brânzoaice și plăcinte după pofta inimii. Ciocolata de casă, miniprăjiturile și prăjiturile copilăriei aduc și ele un strop de bucurie. Iar când e vorba de o sărbătoare, torturile sunt dichisite, aranjate și gata de a îndulci buzele invitaților.

Nu ne-am oprit aici, ne crește inima de bucurie când suntem părtași la cele mai importante evenimente prin Candy Bar-ul de poveste de la Cuptor. Pline de arome și învăluite în aroma poveștii de dragoste pe care o celebrează, bunătățile noastre aduc zâmbete pe chipurile rudelor și prietenilor cu prilejul unor momente importante în viața noastră!

Dulcele bun de altădată îl realizăm cu migală, ceva mai multă dragoste și bineînțeles cu ingrediente proaspete și naturale, fără premixuri și fără prostii, în atelierul nostru de bunătăți. Cu fructe și legume proaspete, indiferent de sezon, nu facem rabat de la calitate, pentru că în ingredientele naturale stă micul secret al Moldovencei prin care redă gustul autentic al copilăriei și al dulciurilor de altă dată.

În prezent, avem șase puncte de desfacere (Păcurari, Alexandru cel Bun, Podu Roș, Hala Centrală, Tătărași și CUG) și două laboratoare. Ne place să vorbim și de “fratele nostru” mai mic Glazurai, o locație nouă cu propriul laborator. Un concept nou, cu produse care se adresează unor nevoi speciale, produse fără gluten, produse vegane sau raw-vegane, dar și rețete cu inspirație din cofetăriile internaționale.

Cuptorul Moldovencei este construit pentru a fi mai mult decât un business. Este vorba despre o comunitate de oameni frumoși, o echipă minunată, harnică și devotată, clienți dragi inimii noastre și parteneri de încredere. Astfel, într-un context atipic, comunitatea noastră și-a arătat adevărata putere, păstrând locațiile Cuptorului deschise pentru a fi cât mai aproape de inimile celor care ne apreciază munca și ne iubesc produsele dar și pentru a ne proteja angajații prin toate măsurile de siguranță posibile. 

A fost și este o perioadă diferită și pe alocuri dificilă. Însă prin pași mărunți, din aproape în aproape, făcând lucrurile bine, așa cum ne-am obișnuit și având oameni harnici lângă noi, am reușit să găsim soluții pentru a fi mai aproape de cei care ne apreciază produsele. Astfel pe lângă comenzile primite în locații ne-am axat și pe comenzile primite din online.

Ne dorim să ajungem la câți mai mulți ieșeni și nu numai, iar pentru asta am înțeles cât de important este să ne aflăm în proximitatea lor, indiferent dacă este offline sau online. 

Dacă îți este dor de gustul bun al prăjiturilor de casă, al plăcintelor făcute după rețeta bunicii și a copturilor de altădată sau dacă vrei doar un moment de tihnă, te invităm din inimă, cu bucurie să ne treci pragul locațiilor noastre.