fbpx
728 x 90

BT Mic susține afacerile mici!

BT Mic susține afacerile mici!

Prietenii noștri de la BT Mic derulează în această toamnă o campanie lăudabilă. Inițiativa “Cumpără de la o afacere mică” își propune să determine publicul să devină vocea afacerilor mici, astfel încât micii întreprinzători să depășească cât mai bine această perioadă.

Ce poți face concret pentru a ajuta o afacere mică?

  1. Cumpară de la o afacere mică – una de la care nu ai mai cumpărat până acum.
  2. Distribuie postările BT MIC. Își doresc să afle cât mai multă lume de această inițiativă.
  3. Citește poveștile micilor antreprenori care și-au crescut cu pasiune afacerile.
  4. Spune-le prietenilor, familiei, chiar și vecinilor despre inițiativa BT Mic.

În cele ce urmează vom prezenta povestea a două afaceri mici, prieteni cu evenimentele marca DEVOS, dar și membri bizz.club Iași, care au reușit să obțină rezultate notabile de când se află pe piață, dar care în acest moment, la fel ca toate afacerile mici, au nevoie de susținere și încurajare pentru a depăși momentele dificile.

Prima poveste este despre Costume cu Atitudine și Ramona Cervenciuc.

Ea spune că un antreprenor trebuie să investească! Să investească în calitatea produselor și să mențină această calitate – clientul revine și îți recomandă alți clienți dacă tu ai grijă de calitatea produselor pe care le oferi.

Ramona Cervenciuc: Investește în marketing și brand! În lunile astea, chiar dacă am fost nevoiți să închidem showroom-ul, am continuat să le povestim clienților despre ce facem și mai ales cum facem pe Facebook și Instagram. Iar lucrul asta a ajutat foarte mult: când am redeschis showroom-ul, deja aveam clienți în lista de așteptare.

Unde îi găsești?

Pe rețelele de socializare Facebook Costume cu ATITUDINE și pe Instagram @costumecuatitudine

Sau poți să treci oricând și pe la showroom-ul din Iași, de pe Str. Sărarie, Nr. 166.

De la Costumele cu Atitudine trecem la apa sănătoasă și vorbim despre Arpedia.

Camelia Dinu, fondator Arpedia, spune că este un om perseverent atunci când crede cu tărie într-un lucru. Fără îndoială, spune ea, ultimele luni au fost dificile pentru toată lumea și, dacă vânzările pot fi online, serviciile de instalare, mentenanță, întreținere a echipamentelor se fac pe teren, presupun deplasare în locația clientului. Așadar s-au adaptat, au luat toate măsurile de siguranță și au continuat activitatea cât de bine au putut.

Majoritatea clienților noștri sunt familii care locuiesc la bloc și care își doresc să nu mai care baxuri de apă, să aibă apă de cea mai bună calitate în bucătăria lor, atât pentru băut cât și pentru gătit. Mai sunt cei care locuiesc la casă și vor să scape de problema calcarului din apă, să își protejeze centrală, mașinile de spălat, băile, bateriile prin montarea unei stații de dedurizare.

Lucrăm în principal în Iași și în toate județele din Moldova, dar avem clienți și în restul țării. Clienții ne găsesc în mediul online, pe site-ul www.arpedia.ro sau www.filtreapaiasi.ro, dar multe persoane vin la recomandarea altor clienți mulțumiți.

Dacă vrei să afli povestea pe larg a prietenilor noștri, dar și alte mărturisiri ale micilor întreprinzători vizitează blogul BT MIC: